Vores virksomhed

 

Bemi Smede & Maskinfabrik er en alsidig og solid metalvirksomhed i Odder. Vi leverer kvalitetshåndværk til både private og erhverv. Intet projekt er for stort eller for lille, og vi udfører dagligt en lang række varierede opgaver. Vores arbejde skifter fra alt mellem små traditionelle smedeopgaver til samlet specialkonstruktion af mindre anlæg. Fleksibilitet er et nøgleord for os hos Bemi.

Vi gør en dyd ud af at levere lige nøjagtig den løsning, som vores kunder efterspørger, hvad enten det er som direkte leverance eller som underleverandør til større virksomheder i metalindustrien.

Hos Bemi Smede & Maskinfabrik har vi mere end 35 års faglig erfaring Værkstedet har i årtier været en fast og pålidelig del af den lokale østjyske smedebranche. Vi leverer løsninger inden for alle former for smedearbejde og maskinbearbejdning.

Vores historie

 

Bemi har en lang og stolt tradition i den østjyske by Odder. Smede & Maskinfabrikken har været en fast del af byens erhvervsliv siden 1960’erne. Det hele startede i et lille værksted i Holsteinsgade i Odders bymidte. I 1968 blev vilkårene dog for trange, og adressen blev flyttet til Rønhøjvej, hvor Bemi stadig ligger den dag i dag.

Bag navnet Bemi gemmer sig noget så simpelt som forbogstaverne på de to grundlæggere og deres koner – Børge, Eva, Maja og Ib. Sidenhen har smedeværkstedet dog skiftet ejere og gennemgået to generationsskifter siden grundlæggelsen. Først overtog Tonny Jensen og Kjeld Mikkelsen i 1980, og 37 år senere skiftede fabrikken ejere til Carsten Poulsen Lindhardt og Steen Skyldal Poulsen. Igennem årene har virksomhedens kerneværdier dog været de samme.

Der har således altid været fokus på at levere godt gedigent metalhåndværk. Bemi har ligeledes altid prioriteret en god og tæt relation til lokalsamfundet i Odder og Østjylland generelt.

Vores historie

 

Brødreparret Carsten Poulsen Lindhardt og Steen Skyldal Poulsen har siden 2017 drevet Bemi Smede & Maskinfabrik. De er begge udlært konstruktionsmede, og har mere end 35 års erfaring inden for metalindustrien. De har i flere år arbejdet for Metso i Horsens (Tidligere Møller & Jochumsen), hvor de har rejst verden rundt og lavet smede- og mekaniske konstruktionsopgaver for blandt andet sukkerindustrien. Bemis ejere har gennem deres karriere også været involveret i arbejde i recycling-industrien. Derfor driver de ved siden af Bemi også virksomheden Steepotech, der arbejder med køb, salg og service af neddeling- og anlægssystemer.

 

Du kan læse mere om Steepotech her

 

Carsten Poulsen

Steen Skyldal Poulsen

Kontaktinformation

Kontakt Carsten:

E-mail: salg@bemi.dk

Tlf.: 30 11 42 57

Adresse: Rønhøjvej 8 · 8300 Odder

Fakturering