Badelift til bevægelseshæmmede

– til kørestolsbrugere og gangbesværede, som gerne vil ud at svømme

En badelift fra BEMI er den ideelle løsning, når handicappede og bevægelseshæmmede skal nyde det danske sommervejr. Liften er især velegnet til placering på havnebassiner, badeanstalter og andre offentlige områder, hvor der er behov for sikker adgang til at komme en tur i vandet.

> Se brochure

Personkran til bevægelseshæmmede

– til brug for sikker adgang til og fra sejlbåde, robåde og motorbåde for handicappede og gangbesværede.

I stadig flere danske lystbådehavne monteres personkraner, så også handicappede og gangbesværede kan komme ud at sejle.

Personkranen kan bruges mange steder som hjælpemiddel for handicappede. Foruden sejlads, kan man også finde personkraner på rideskoler, for at gøre det lettere for handicappede at komme op på og ned af hesten.

> Se brochure

Vores arbejde

Personkran og badelift til bevægelseshæmmede

Foruden at varetage en lang række forskellige smede- og maskinopgaver har vi hos Bemi ekspertise i levering af handicaphjælpemidler. Bemi Smede & Maskinfabrik har udviklet to CE godkendte produkter. Begge er specialudviklet med henblik på at assistere en bevægelseshæmmet person ned i vandet.

Bemi kan levere en personkran, der kan hjælpe en handicappet ned i en båd i vandet. Derudover leverer Bemi også en badelift, der fungerer som elevator, der sænker den bevægelseshæmmede ned i vandet.

Se hvad vi ellers kan

Traditionelt smedearbejde

Når det kommer til smedearbejde i traditionel forstand, er vi naturligvis specialister. Vi varetager dagligt opgaver, der indebærer eksempelvis svejsning og pladearbejde.

Specialkonstruktioner

Vores erfaring gør os i stand til at finde løsninger på stort set umulige opgaver. Derfor tager vi jævnligt imod specialopgaver, hvor kunden har behov for en særlig konstruktion.

Bearbejdning

Når det kommer til bearbejdning af metalemner, kan vi varetage både stort og småt. På vores fleksible værksted har vi kvalitets maskiner til fræsnings-, drejnings- og boringsopgaver.

Personkran og -lift til bevægelseshæmmede

Foruden at varetage en lang række forskellige smede- og maskinopgaver har vi hos Bemi ekspertise i levering af handicaphjælpemidler. 

Overfladebehandling

Vores værksted indeholder et 180m2 overfladebehandlingsanlæg, der gør os i stand til at varetage opgaver inden for en lang række forskellige former for behandling af emner af alle størrelser.

Montage og vedligehold

Som en mindre smedefabrik er vi en ideel underleverandør. Inden for området montage er vi en pålidelig partner for flere større industrivirksomheder.

Renovering

Hos Bemi varetager vi forskellige renoveringsopgaver. Vi hjælper med tilpasning, udskiftning eller lodning af metalliske emner. Vi renoverer både stort og småt.