Vores kunder

 

Alsidigheden i vores arbejde hos Bemi Smede & Maskinfabrik er afspejlet i vores kunder. Her finder man alt fra store erhvervskunder til mindre håndværksvirksomheder fra lokalområdet i Odder. Men selvom typen af kunder veksler meget, så har det vi leverer altid den samme høje kvalitet og fleksibilitet. Fællesnævneren for vores kunder er derfor, at de sætter pris på erfarent og pålideligt håndværk. De kommer igen, fordi de ved at vi uden problemer kan tage hånd om enhver opgave. Resultatet er en lang række af faste kunder, som vi hos Bemi Smede & Maskinfabrik sætter stor pris på. Blandt dem kan nævnes nedenstående referencer, der er eksempler på meget forskellige virksomheder og opgaver, som vi løbende påtager.

Metso

Metso er blandt de førende virksomheder i verden inden for levering af udstyr til ressourcebearbejdning og genanvendelse. De er en stor international organisation med afdelinger over hele verden. Bemi har igennem en årrække samarbejdet med Metsos danske afdeling i Horsens. Derfor er der et naturligt tæt bånd i mellem de to virksomheder. Hos Bemi Smede & Maskinfabrik er vi derfor også fast underleverandør af svejsede og bearbejdede dele til Metsos produktion. Hos Metso sætter de pris på vores fleksibilitet og grundighed, hvilket er en central del af, at de kan levere en høj standard.

Læs mere omkring Metso: Metso.com

Gastech

Gastech er den største danske salgs- og servicevirksomhed inden for varmeinstallationer som naturgasfyr, jordvarme, pumpevarme, solvarme og industriel opvarmning. De er specialister i optimal udnyttelse af energi og varme både til private og erhverv. Gastech leverer avancerede gasbrænderløsninger til  opvarmning inden for industrien. Her er vi hos Bemi Smede & Maskinfabrik fast underleverandør. Vi  samler de enkelte komponenter til Gastechs brænderne, og sørger for svejsning af gasrørene. Sikkerhed er altafgørende for denne type opgaver. Netop derfor vælger Gastech at benytte os, da de får veldokumenteret svejsearbejde af højeste kvalitet.

Læs mere omkring Gastech: Gastech.dk

Egmont Højskole

Et godt eksempel på Bemis meget forskellige kundetyper og opgaver er Egmont Højskole, der ligger i lokalområdet omkring Odder. Højskolen har et særligt fokus på at tilbyde ophold til handicappede, og har derfor en række særlige behov til deres faciliteter. Det har Bemi Smede & Maskinfabrik kunne løse, og vi har i mange år været en tæt samarbejdspartner. Vi har blandt andet specialdesignet personkraner og -lifte til bevægelseshæmmede. Hos Egmont Højskolen har de derfor fået tilpassede løsninger, der skaber stor værdi i dagligdagen på skolen.

Læs mere omkring Egmont: egmont-hs.dk

Vores kunder 

MR motech

Hovedgaard Entreprenørforretning

Energnist

Blikkenslager Henrik Sørensen 

Aura Energi

OBS JC Tegn & Byg

Kimas

Råhus contruction

Kvickly

Moesgaard Museum

Odder Tømrer -og Snedkerforretning

Kontaktinformation

Kontakt Carsten:

E-mail: salg@bemi.dk

Tlf.: 30 11 42 57

Adresse: Rønhøjvej 8 · 8300 Odder

Fakturering