Vores Arbejde

 

Hos Bemi Smede & Maskinfabrik er vi utroligt alsidige og fleksible, når det kommer til arbejdsopgaver. Vi varetager stort set alle opgaver inden for konstruktion og bearbejdning af metal. Vores løsninger er skræddersyet efter vores kunders behov. Med et værksted, der indeholder en bred vifte af maskiner, kan vi tage hånd om store såvel som små udfordringer. Som kunde er du altid i trygge hænder hos Bemi, og får hurtig levering af kvalitets håndværk.

Se hvad vi ellers kan

Traditionelt smedearbejde

Når det kommer til smedearbejde i traditionel forstand, er vi naturligvis specialister. Vi varetager dagligt opgaver, der indebærer eksempelvis svejsning og pladearbejde.

Specialkonstruktioner

Vores erfaring gør os i stand til at finde løsninger på stort set umulige opgaver. Derfor tager vi jævnligt imod specialopgaver, hvor kunden har behov for en særlig konstruktion.

Bearbejdning

Når det kommer til bearbejdning af metalemner, kan vi varetage både stort og småt. På vores fleksible værksted har vi kvalitets maskiner til fræsnings-, drejnings- og boringsopgaver.

Personkran og -lift til bevægelseshæmmede

Foruden at varetage en lang række forskellige smede- og maskinopgaver har vi hos Bemi ekspertise i levering af handicaphjælpemidler. 

Overfladebehandling

Vores værksted indeholder et 180m2 overfladebehandlingsanlæg, der gør os i stand til at varetage opgaver inden for en lang række forskellige former for behandling af emner af alle størrelser.

Montage og vedligehold

Som en mindre smedefabrik er vi en ideel underleverandør. Inden for området montage er vi en pålidelig partner for flere større industrivirksomheder.

Renovering

Hos Bemi varetager vi forskellige renoveringsopgaver. Vi hjælper med tilpasning, udskiftning eller lodning af metalliske emner. Vi renoverer både stort og småt.

Kontaktinformation

  • E-mail: salg@bemi.dk
  • Tlf.: 86 54 14 50
  • Adresse: Rønhøjvej 8 · 8300 Odder

Fakturering