Vores arbejde

Montage og vedligehold

Som en mindre smedefabrik er vi en ideel underleverandør. Inden for området montage er vi en pålidelig partner for flere større industrivirksomheder. Vi leverer ofte emner som ventiler og komponenter til større anlæg. I denne proces fremstiller vi de mindre dele, som kunden har behov for, og efterfølgende sætter vi dem sammen med kundens anlæg. Når det kommer til denne type af opgaver, forstår vi betydningen af fleksibilitet.

Vi har altid fokus på at levere den ideelle løsning for kunden. Montagearbejdet kan foregå både på vores værksted eller ude hos kunderne.

Se hvad vi ellers kan

Traditionelt smedearbejde

Når det kommer til smedearbejde i traditionel forstand, er vi naturligvis specialister. Vi varetager dagligt opgaver, der indebærer eksempelvis svejsning og pladearbejde.

Specialkonstruktioner

Vores erfaring gør os i stand til at finde løsninger på stort set umulige opgaver. Derfor tager vi jævnligt imod specialopgaver, hvor kunden har behov for en særlig konstruktion.

Bearbejdning

Når det kommer til bearbejdning af metalemner, kan vi varetage både stort og småt. På vores fleksible værksted har vi kvalitets maskiner til fræsnings-, drejnings- og boringsopgaver.

Personkran og -lift til bevægelseshæmmede

Foruden at varetage en lang række forskellige smede- og maskinopgaver har vi hos Bemi ekspertise i levering af handicaphjælpemidler. 

Overfladebehandling

Vores værksted indeholder et 180m2 overfladebehandlingsanlæg, der gør os i stand til at varetage opgaver inden for en lang række forskellige former for behandling af emner af alle størrelser.

Montage og vedligehold

Som en mindre smedefabrik er vi en ideel underleverandør. Inden for området montage er vi en pålidelig partner for flere større industrivirksomheder.

Renovering

Hos Bemi varetager vi forskellige renoveringsopgaver. Vi hjælper med tilpasning, udskiftning eller lodning af metalliske emner. Vi renoverer både stort og småt.